Το ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ TRAVEL εδώ και 25 χρόνια πραγματοποεί οργανωμένες εκδρομές με ιδιόκτητα λεωφορεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.

Το γραφείο μας ειδικεύεται στα οδικά οργανωμένα ταξίδια καθώς και στις μετακινήσεις επιβατών με ιδιόκτητα υπερσύγχρονα λεωφορεία.

Ακολουθώντας μία συνεχή, σταδιακή και ανοδική πορεία, εξασφαλίζουμε ένα εξαιρετικό ταξίδι.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το γραφείο έγινε συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες, τη συνέπεια και την ικανότητα εύκολης προσαρμογής στις απαιτήσεις των σύγχρονων πελατών.

Πάνω απ' όλα όμως, έχοντας ταξιδέψει οι ίδιοι πολλές φορές γνωρίζουμε άριστα τους προορισμούς που εσείς επιλέγετε. Μέσα από τα online συστήματα κρατήσεων είναι σίγουρο ότι θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις και άσκοπη ταλαιπωρία. Για να ζήσετε το ταξίδι των ονείρων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας επιθυμία.

Παράλληλα προσφέρουμε προς ενοικίαση τα λεωφορεία μας σε διάφορους οργανισμούς που επιθυμούν τη χρήση λεωφορείων για τα προγράμματα τους. Ακόμη αναλαμβάνουμε μεταφορές/εκδρομές σχολείων, συλλόγων και μεταφορά προσωπικού εταιρειών.

Με προγράμματα δοκιμασμένα και διαμορφώνοντας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών παρέχουμε υπηρεσίες  με πολύ καλές τιμές και δίνουμε τις πλέον ανταγωνιστικές προσφορές.

Συμβουλευτείτε το προσωπικό του Γραφείου και αυτό θα σας προτείνει αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Με εμπειρία και σεβασμό εξυπηρετούμε δεκάδες σχολεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εξασφαλίζουμε την άρτια οργάνωση και εκτέλεση μιας εκδρομής, καθώς επίσης και την σιγουριά στους πελάτες για το τελικό αποτέλεσμα.

Σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες για τους αγαπημένους σας καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς.

Έτσι η άμεση εξυπηρέτηση, οι οικονομικές τιμές, η φερεγγυότητα και η εμπειρία σε συνδυασμό με την φιλική μας συμπεριφορά σας προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χωρίς υποβάθμιση των παροχών.

Με απόλυτη εμπιστοσύνη, σωστή οργάνωση και υπευθυνότητα !

Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η σωστή εξυπηρέτηση και η ασφάλειά σας !

Social